Paradesæsonen er over os for alvor

Men inden vi om føje øjeblikke skal markere den 4. april, vil vi meget gerne byde de mere end 110 nye medlemmer velkommen. VELKOMMEN (og er du endnu ikke medlem, så kan du altid nå det. Husk, at medlemsgebyret er gratis i indmeldelsesåret)

Den 4. april og traditionen tro, højtideligholder og markerer Danmarks Veteraner NATO-dagen.

Den 4. april vil der i løbet af dagen være en stor parade i Kastellet i København og om aftenen vil der i mindelunden ved Rindsholm Kro, som traditionen foreskriver, ligeledes være en markering af 74 års dagen for NATO.Ønsker du at deltage enten i Kastellet eller i Viborg, bedes du gå ind på hjemmesiden og tilmelde dig.

I år kommer vi ligeledes til at markere Schumann-erklæringen og Danmarks medlemsskab af EU i 50 år – det sker for at mindes og højtideligholde de 2.000 veteraner, der har været udsendt til EU missioner.Paraden finder sted d. 9. maj, så sæt allerede et X i kalenderen.Men inden da, så er der plads til alle de løbefriske (og masser af tillskuere), når Veteranstøtten igen i år stiller op til Hærløbet på Frederiksberg Slot d. 4. maj. Fik du ikke læst årets første udgivelse af Danmarks Veteraners medlemsmagasin, så kan du finde det lige her: Du ønskes en rigtig god dag. God læselystDanmarks Veteraner & Veteranstøtten